Juhlat / Häät


Häät, syntymäpäivät, firman pikkujoulut, halloween, kotibileet...

JL•O on loistava valinta juhliin / häihin. Soitamme monipuolista ja tanssittavaa musiikkia, jonka tahdissa kaikki vieraat varmasti viihtyvät.

Usein alkuillasta ihmiset haluavat tanssia hieman perinteisempää tanssimusiikkia. Illan edetessä vauhti kiihtyy ja illan kruunaakin kunnon bileet!
Näin kaikenikäinen juhlaväki on tyytyväinen illan musiikkiin, mistä osoituksena olemme saaneet paljon kiitosta niin monipuolisuudesta kuin soundeistammekin.
Laajan ohjelmistomme ansiosta voimme räätälöidä juhlaasi sopivan kappalevalikoiman.

Meille on tärkeää, että keikat tehdään aina ammattitaidolla ja laadukkaasti. Siksi olemme panostaneet myös kalustoomme; meillä on laadukas ja nykyaikainen äänentoistolaitteisto, joka riittää tarvittaessa suurempaankin tilaan. Esitys on myös visuaalisesti näyttävä valoineen sekä usvakoneineen.

Halutessanne saatte meiltä käyttöönne langattoman mikrofonin esim. puheiden pitämiseen tai juontoihin. Aikataulusta riippuen voimme järjestää taustamusiikkia ruokailun ajaksi. Taustamusiikki takaa rennon ja viihtyisän tunnelman.

Toteutamme myös yksittäisiä toivekappaleita edellyttäen, että kappale on tyyliltään meille sopiva.

Olipa tarpeesi suuri tai pieni, älä epäröi ottaa yhteyttä!Palautteita:

"Kiitos vielä soittajapojille!! Täällä ollaan fiiliksissä varmaan vielä vuoden!"

"Kiitokset osana olostanne aivan ikimuistoista juhlaa, keikkanne oli aivan mahtava :) Vetää välistä herkäksi mielen juhlista miten asiat meni."

"Kiitos vielä kerran mahtavasta keikasta! Tunnelma kohosi kattoon, vieraat sekä me olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Olitte loistavia!"