Juhlat / Häät


Häät, syntymäpäivät, firman pikkujoulut, halloween, kotibileet... you name it !

Yksi juhlien kohokohdista on bändi. JL•O takaa että juhliasi muistellaan pitkään!
Soitamme monipuolista tanssittavaa musiikkia, jonka tahdissa kaikki vieraat varmasti viihtyvät.

Useimmiten alkuun soitetaan perinteisempää tanssimusiikkia. Keikan edetessä lisätään vauhtia ja illan kruunaa bileet, jotka ei jätä ketään kylmäksi! Näin kaiken ikäinen juhlaväki on tyytyväinen illan musiikkiin, mistä osoituksena olemme saaneet paljon kehuja monipuolisuudesta kuin soundeistammekin.
Laajan ohjelmistomme ansiosta voimme kuitenkin räätälöidä juuri Teidän juhlaanne sopivan kappalevalikoiman.

Meille on tärkeää, että kaikki keikat tehdään aina laadukkaasti ja ammattimaisesti. Siksi olemme halunneet panostaa itse musiikin lisäksi kalustoomme: meillä on laadukas ja nykyaikainen äänentoistolaitteisto, joka riittää tarvittaessa suurempaankin tilaan. Esitys on myös visuaalisesti näyttävä valoineen ja usvakoneineen.

Halutessanne saatte meiltä käyttöönne langattoman mikrofonin esim. puheiden pitämiseen tai juontoihin. Aikataulusta riippuen voimme järjestää taustamusiikkia vaikkapa ruokailun ajaksi. Taustamusiikki takaa rennon ja viihtyisän tunnelman.

Toteutamme myös yksittäisiä toivekappaleita, edellyttäen että kappale on tyyliltään meille sopiva.

Olipa tarpeesi suuri tai pieni, älä epäröi ottaa yhteyttä!Palautteita:

"Kiitos vielä soittajapojille!! Täällä ollaan fiiliksissä varmaan vielä vuoden!"

"Kiitokset osana olostanne aivan ikimuistoista juhlaa, keikkanne oli aivan mahtava :) Vetää välistä herkäksi mielen juhlista miten asiat meni."

"Kiitos vielä kerran mahtavasta keikasta! Tunnelma kohosi kattoon, vieraat sekä me olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Olitte loistavia!"